Home

Waarom RecoveryPump

Een sessie RecoveryPump met sequentiële compressietherapie per dag is gelijk aan de voordelen van 12-48 rust. Dit betekent een enorme winst in recuperatietijd.

Geen Warm-up tijd

De RecoveryPump is onmiddellijk klaar voor gebruik. Trek de boots aan, druk op de knop en je recuperatie start. 100 % wat je verwacht van een high performance therapy.

Superieure Compressie Sequentie

Recoverypump houdt een lange drukfase aan tijden een cyclus, dit verhoogt het resultaat gigantisch. De afvalstoffen worden letterlijk uit je spieren gemasseerd. Onze actieve compressie bouwt de druk van het uiteinde naar de romp op voordat de druk wordt afgelaten en de volgende cyclus start. Deze unieke opbouw van een cyclus accelereert de drainage van de afvalstoffen zodat je het snelste recupereert.

Sequentiële Compressie elke cyclus bouwt de druk op van de voetzool tot aan de lies in een 30-40 seconden flush periode. Daarna wordt de druk afgelaten. Dit is het verschil met andere systemen die een peristaltische druk gebruiken. Elke kamer bouwt gedurende 8-12 seconden druk op om dan onmiddellijk weer af te laten. Hierdoor wordt geen Flush bekomen, de afvalstoffen worden niet gedraineerd.

RecoveryPump's Sequentiële Compressie is duidelijk de winnaar tgo de peristaltische compressie.

 

   

Sequentiële compressie

Nieuws

PSG bestelt Recoverypump

Na een test periode van 6 maanden en vergelijking met alle andere mogelijkheden heeft PSG vandaag voor Recoverypump gekozen. 

Wij zijn fier op het gestelde vertrouwen zeker nadat dit gebeurd na een lange test en evalutie termijn. De unieke sequentiële drukopbouw waardoor de spieren gradueel uitgeknepen worden om vervolgens een flush van bloedtoevoer te krijgen is doorslaggevend geweest in de beslissing van de medische staff. 

De vorm van herstel werd enkel in het Recoverypump systeem ervaren. 

The prrof is inthe Result. 

Succes voor het nieuwe seizoen. 

KV OOSTENDE investeert niet enkel in bakstenen

KV OOSTENDE is klaar voor het seizoen 2016-2017. De club is bezig met sterke fundamenten te bouwen om een gevestigde waarde in 1st klasse te zijn.  De vruchten van het beleid hebben de kustboys al mogen plukken met een mooie transfer voor Jordan Lukkaku. Jordan heeft kunnen genieten de beste medische en sportieve entourage om zich klaar te stomen voor Italiaanse competitie. Dit transfersucces is geen lucky shot, het is gevolg van niet enkel te investeren in bakstenen maar zeker ook te investeren in de verzorging van de spelers. Want het grootste talent is in de ziekenboeg niets waard. 

Tijdens het seizoen 2016 heeft KV OOSTENDE enkel keren kunnen gebruikmaken van de RECOVEYPUMP op stage, de reacties van de spelers en medische staff onderleiding van dokter Chris GOOSSSENS en Ostepaat Axel Boen waren zo positief, dat er is besloten om te investeren in RECOVERYPUMP. 

Suuces met jullie aankoop, succes met jullie groei. 

Comments