Nieuws

PSG bestelt Recoverypump

Na een test periode van 6 maanden en vergelijking met alle andere mogelijkheden heeft PSG vandaag voor Recoverypump gekozen. 

Wij zijn fier op het gestelde vertrouwen zeker nadat dit gebeurd na een lange test en evalutie termijn. De unieke sequentiële drukopbouw waardoor de spieren gradueel uitgeknepen worden om vervolgens een flush van bloedtoevoer te krijgen is doorslaggevend geweest in de beslissing van de medische staff. 

De vorm van herstel werd enkel in het Recoverypump systeem ervaren. 

The prrof is inthe Result. 

Succes voor het nieuwe seizoen. 

KV OOSTENDE investeert niet enkel in bakstenen

KV OOSTENDE is klaar voor het seizoen 2016-2017. De club is bezig met sterke fundamenten te bouwen om een gevestigde waarde in 1st klasse te zijn.  De vruchten van het beleid hebben de kustboys al mogen plukken met een mooie transfer voor Jordan Lukkaku. Jordan heeft kunnen genieten de beste medische en sportieve entourage om zich klaar te stomen voor Italiaanse competitie. Dit transfersucces is geen lucky shot, het is gevolg van niet enkel te investeren in bakstenen maar zeker ook te investeren in de verzorging van de spelers. Want het grootste talent is in de ziekenboeg niets waard. 

Tijdens het seizoen 2016 heeft KV OOSTENDE enkel keren kunnen gebruikmaken van de RECOVEYPUMP op stage, de reacties van de spelers en medische staff onderleiding van dokter Chris GOOSSSENS en Ostepaat Axel Boen waren zo positief, dat er is besloten om te investeren in RECOVERYPUMP. 

Suuces met jullie aankoop, succes met jullie groei. 

Atleten investeren in carrière

De play-offs zijn volop aan de gang in de Jupiler Pro Ligue.  

Net op dit moment zijn er atleten die investeren om sneller en beter te recuperen. Dit is een verstandige keuze.

Door oplopend aantal wedstrijden wordt het risico op blessuren verhoogd. Een optimale recuperatie maakt het verschil. 

Voor elke atleet kan een blessure een zware streep door zijn of haar loopbaan zijn. 

Het is dan ook een professionele reflex om je eigen Recoverypump te hebben. 

Succes in de eindronde Joseph. 

Lancering RecoveryPump België

Na het groeiende succes in USA en UK zijn we trots om de introductie van RecoveryPump in België aan te kondigen.

Recuperatie is een minstens even belangrijk onderdeel van de sport als de training zelf. Een goede training zonder goede recuperatie is een maat voor niks.

Echter herstellen neemt veel tijd in beslag. Deze tijd en efficiëntie kan worden gewonnen door het gebruik van Recoverypump.

Less Pain, More Gain.  Minder Pijn, Meer Winst.

Welkom bij RecoveryPump

Inhoud syndiceren